Verkkouutiset

Perussuomalaiset pohjoismaisesta yhteistyöstä: osallistumme ulkonäöstämme huolimatta

Perussuomalaisia kismittää edelleen Mark Levengoodin muutaman vuoden takaiset lausunnot puolueesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pohjoismaiden neuvoston perussuomalaiset aikovat osallistua keskiviikkoiltana neuvoston palkintojenjakotilaisuuteen, jonka juontaa ruotsin-suomenruotsalainen toimittaja ja kirjailija Mark Levengood. Jaossa ovat muun muassa pohjoismaiset kirjallisuus-, musiikki- ja elokuvapalkinnot.

Levengood totesi keväällä 2012 televisiohaastattelussa perussuomalaisten olevan tyhmiä, rumia ja sisäsiittoisia ihmisiä. Levengood ei ymmärränyt, miksi kukaan haluaisi äänestää moista paskapartiota.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Lausunnoista huolimatta Pohjoismaiden neuvoston Perussuomalaiset aikovat osallistua iltajuhlaan.

– Mukana ollaan, jos meidät vain päästetään sisään, sanoo Juho Eerola tiedotteessa.

Eerolan mukaan osa puolueen jäsenistä oli hieman harmissaan, kun he kuulivat, että Mark Levengood on valittu tilaisuuden juontajaksi.

– Kysyimme PN:n presidentiltä Karin Åstömiltä hänen näkemystään siitä, miten Levengoodin lausunnot sopivat yhteen neuvoston ajamien arvojen kanssa ja voisiko samoin sanoa muistakin puolueista. Presidentti ei nähnyt asiassa ongelmaa. Levengood itse tuskin haluaa nähdä meitä, mutta menemme silti paikalle. Haluamme olla mukana pohjoismaisessa yhteistyössä, vaikka esimerkiksi ulkonäkömme ei miellyttäisikään kaikkia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)