Verkkouutiset

Kolme uutta ministeriä, kokoomukselle oikeusministerin salkku

Perussuomalaiset saa kulttuuri- ja urheiluministerin salkun.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Hallitus on sopinut puolivälitarkastelussaan, että hallitukseen tulee kolme uutta ministeriä.

Kokoomus saa perussuomalaisilta oikeusministerin salkun. Perussuomalaiset saa puolestaan kokoomukselta kulttuuri- ja urheiluministerin salkun. Ulkoministeri Timo Soini (ps.) kertoi, että uuteen ministerisalkkuun liitetään myös eurooppaministerin tehtävät.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Oikeusministerin salkku on tällä hetkellä yhdistettynä työministeri Jari Lindströmin (ps.) salkkuun. Kulttuuri- ja urheiluasiat kuuluvat puolestaan opetusministeri Sanni Grahn-Laasoselle (kok.).

Keskusta jakaa maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaisen salkun, mutta pääministeri Juha Sipilä (kesk.) sanoi, ettei hän ole vielä päättänyt, miten Tiilikaisen salkku jaetaan.

Keskustan puoluehallitus päättää uudesta ministeristä torstaina. Perussuomalaisten puoluehallitus käsittelee asiaa keskiviikkona. Kokoomus pyrkii tekemään päätöksen uudesta ministeristä tällä viikolla.

Hallituspuolueiden puheenjohtajat hakivat uusista ministerisalkuista ratkaisua pitkään. Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) perusteli uusia ministereitä nykyisten ministereiden työtaakalla ja lainsäädännön tason säilymisellä hyvänä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)