Verkkouutiset

Puhemies arvostelee buuaajia: Hyvien tapojen rippeetkin ovat kadonneet

Eduskunnan puhemies Maria Lohela ei pitänyt mielenosoittamisesta Suomen 100-vuotisjuhlassa uudenvuodenaattona.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) sai uudenvuodenaaton Suomi 100 -avajaisissa Helsingin kansalaistorilla suuryleisöltä äänekkäitä buuauksia.

Eduskunnan puhemies Maria Lohela (ps.) jakoi asiasta kertoneen Ilta-Sanomien uutisen Facebookissa.

– Loputkin hyvien tapojen rippeet ovat näköjään meiltä kadonneet, kun ei voida yhtä ainoaa juhlaa ilman mielen osoittamista vetää läpi, Maria Lohela kirjoittaa.

Keskustelussa hän toteaa, että ”kyllä, olisin taputtanut henkilölle, joka tulee esiintymään kymmenien tuhansien ihmisten yleisölle ja suoraan televisiolähetykseen”.

Puhemies Lohela sanoo pitävänsä tapahtunutta ”vain tarpeettomana käytöksenä, kun kysymyksessä on koko kansan, siis kaikkien suomalaisten yhteinen juhla maamme iloitessa 100 vuoden taipaleestaan”.

– En minä tiedä onko hän yllättynyt vai ei, mutta kyllä mielestäni Suomen 100-vuotisjuhla on niin hieno ja arvokas asia, että sen voi buuaamatta ottaa vastaan, Lohela perustelee.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)