Verkkouutiset

Oikeusministeri kuolemantuomiokannastaan: Eikö todellakaan kukaan muu edes harkitsisi?

Jari Lindströmin mukaan hänen näkemyksensä kuolemanrangaistuksesta ei ole muuttunut.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Oikeusministeri Jari Lindström (ps.) sanoi Yle Kioskin haastattelussa olevansa valmis harkitsemaan kuolemaantuomionkin käyttöönottoa. Hän kertoi jo 2011 voivansa harkita asiaa poikkeuksellisen julmista henkirikoksista ja terroriteoista.

Facebookissa Jari Lindström purkaa tunteitaan asiasta nyt uudelleen nousseesta kohua.

– Nyt on pakko kommentoida ja se on sitten tältä erää siinä. Kun minulta kysytään kantaa asiaan, johon olen vastannut jo vuonna 2011. Ja tuo kanta ei ole muuttunut siitä mihinkään kun sitä tänään kysyttiin. oikeusministeri Lindström kirjoittaa.

– Kun siis kerron, että voisin HARKITA asiaa, niin se on aivan kamalaa joidenkin mielestä. Jos tällaiseen tilanteeseen joku joskus joutuisi, jota en todellakaan toivo kenenkään kohdalle, niin mikä mahtaisi ihan oikeasti olla se oma reaktio?

– Eikö todellakaan tulisi edes mieleen harkinta jostain kovemmasta tuomiosta? Kyllä minulle tulisi. Siksi sen kerron ääneen. Ja sitä nyt sitten paheksutaan ja äimistellään.

Lindström päättää tekstinsä sanoihin ”Harva asia nyppii niin paljon kuin tekopyhyys. Ugh! Olen puhunut”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)