Verkkouutiset

Poliisilta kehotus: Älkää leikkikö autoilla

Poliisi kertoo auton kuljettajan tahallisen luistattelun johtaneen törmäykseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sisä-Suomen poliisi on otsikoinut tiedotteensa sunnuntai-illan tapahtumista ”Leiki Legoilla, älä autolla!”.

Tiedotteessa kerrotaan 27-vuotiaasta miehestä, joka jäi kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta viidennen kerran vuoden sisään. Miehellä ei ole koskaan ollut ajo-oikeutta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Toisessa poliisin kertomassa tapauksessa 19-vuotias mies kuljetti henkilöautoa Jyväskylässä. Auto lähti sivuluisuun ja suistui vastaantulevien kaistan sekä kevyen liikenteen väylän yli nurmialueelle ja törmäsi ammattiopiston opastetauluun. Auto vaurioitui keulastaan ja oikeasta kyljestään.

– Alustavana syynä suistumiselle pidetään kuljettajan tahallista luistattelua ja leikkimistä henkilöautollaan, jonka hallinnan tässä yhteydessä lopulta menetti, poliisi kirjoittaa.

Kolmannessa tapauksessa Tampereella laskevalla rampilla tapahtui henkilöauton ulosajo. 43-vuotias nainen oli menettänyt henkilöautonsa hallinnan. Auto pyörähti ympäri ja pysähtyi takaosa edellä valotolppaan.

Kuljettaja kertoi poliisille, että oli ennen suistumista väistänyt tiellä ollutta kettua. Auto vaurioitui pahoin. Valotolpasta sammui valot.

Neljännessä tapauksessa poliisipartio pysäytti 39-vuotiaan miehen Tampereella. Ajo-oikeudettomalle kuljettajalle tehty huumepikatesti näytti positiivista tulosta amfetamiinille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)