Verkkouutiset

Keskustan Laaninen: Olemme saaneet kilpailijat hermostumaan

Puoluesihteeri Timo Laanisen mielestä politiikassa on otettu jälleen käyttöön vanhat kunnon pelottelukonstit.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen kirjoittaa Suomenmaassa otsikolla ”Vaihtoehto on keskusta”. Hänen mukaansa galluptuloksista näkyvä ”keskustan selvä etumatka on saanut kilpailijat hermostumaan. Vanhat kunnon pelottelukonstit on otettu käyttöön”.

Laanisen mielestä ”kokoomus pelottelee punamultahallituksella, jos keskusta voittaa. Sosiaalidemokraatit pelottelevat porvarihallituksella, jos keskusta voittaa. Timo Soini pelottelee keskustan kokeneiden konkareiden vahakabinetilla, joka muka ottaisi vallan Juha Sipilältä, jos keskusta voittaa”.

Tässä pelottelutaktiikassa on puoluesihteerin mukaan kyse vaalien peruskysymyksen häivyttämisestä. Se on ”haluatteko muutosta”.

– Peruskysymys äänestäjille kuuluu: haluatteko muutosta Suomen politiikkaan vai haluatteko jatkoa sille politiikalle mitä on harjoitettu kuluneet neljä vuotta?

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)