Verkkouutiset

Puhemiehen kehotus: nyt katselemaan ohi lipuvia pilviä

Eduskunta jäi yli kahden kuukauden istuntotauolle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Huhtikuussa valittu uusi eduskunta keskeytti tiistaina valtiopäivät. Eduskunta kokoontuu seuraavaan täysistuntoon 8. syyskuuta kello 14.

Muun muassa Kreikan tilanteen johdosta eräät valiokunnat työskentelevät yhä tai ovat ainakin toimintavalmiudessa. Monia kansanedustajia työllistää myös esimerkiksi Etyjin parlamentaarinen yleiskokous, joka pidetään Helsingissä 5.-9. heinäkuuta.

Eduskunnan puhemies Maria Lohela lähetti tiistain istunnosta kansanedustajat kesään toteamalla, että ”kevään eduskuntavaalit toivat meille kaikille mukanaan menoa ja meininkiä ja kiirettä”.

– Kenelläkään ei varmasti ollut tekemisistä lainkaan pulaa. Vaalien jälkeen olette nyt asettuneet tehtäviinne eduskuntaryhmissä, valiokunnissa ja monissa muissa toimielimissä. Vaihtelu virkistää, mutta muutos vaatii myös aina veronsa. Istuntotauon aikana teidän on mahdollista rauhoittua, mutta myös analysoida koettua ja suunnitella vähän tulevaakin, puhemies Lohela sanoi.

– Erityisesti toivon teille kuitenkin onnellisia, hyviä hetkiä perheidenne ja läheistenne parissa, ja uskon, että kesällä sopii myös vaikkapa vain pysähtyä hetkeksi katselemaan ohi lipuvia pilviä sinitaivaalla heinänkorsi suupielessä. Hyvää kesää! Trevlig sommar!

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)