Verkkouutiset

Turun sankareille ehdotetaan kunnianosoitusta

Sosiaalisessa mediassa ehdotetaan Suomi 100-juhlavuoden aikana myönnettävää kunnianosoitusta Turun puukotuksessa uhreja auttaneille ja puolustaneille sivullisille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Turun puukotusten uhreja auttaneille ja epäiltyä henkensä uhalla vastustaneille ehdotetaan kunnianosoitusta.

Filosofian tohtori, kirjailija Riku Keski-Rauska kirjoittaa Twitterissä, että Hassan Zubierille ja muille siviilirohkeutta osoittaneille myönnettävä kunnianosoitus lienee selvä.

Muun muassa professori, entinen suurlähettiläs Alpo Rusi ilmaisee tukensa ehdotukselle.

Verkkouutiset kertoi eilen uhreja auttaneista Zubierista, Hasan Alazawiista sekä 70-vuotiaasta Klausista. Heidän ja muiden auttajien toiminta on saanut runsaasti kiitosta muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Myös muun muassa tasavallan presidentti Sauli Niinistö sekä sisäministeri Paula Risikko ovat kiitelleet auttajien rohkeutta.

– Erityisen kiitoksen ansaitsevat ne ulkopuoliset henkilöt, jotka pyrkivät suojaamaan toisiaan ja toista ihmistä, Niinistö sanoi tiedotustilaisuudessaan tänään sunnuntaina.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)