Verkkouutiset

Separatisteilla on enemmän tankkeja kuin Ukrainan armeijalla – Näin Vladimir Putinin tiedottaja selittää

Dmitri Peskovin mukaan Itä-Ukrainassa on vain venäläisiä vapaaehtoisia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän presidentti Vladimir Putinin tiedottaja Dmitri Peskov on kommentoinut väitteitä Itä-Ukrainassa operoivista venäläisistä joukoista ja sinne kuljetetusta venäläiskalustosta.

– Tuolle alueelle (Itä-Ukrainaan) ei ole lähetetty vapaaehtoisia minkään virallisten kanavien kautta. Tiedämme luonnollisesti, että Venäjän kansalaisia on matkannut alueelle puolustamaan kansaa Ukrainan armeijan aggressiiviselta toiminnalta, Peskov totesi venäläisen NTV:n mukaan.

NTV kertoo Peskovin joutuneen myös vastamaan mediaväitteisiin, joiden mukaan Itä-Ukrainan Venäjä-mielisillä separatisteilla olisi käytössään jopa 700 panssarivaunua. Tämä tarkoittaisi, että niitä olisi huomattavasti enemmän kuin Ukrainan armeijalla.

Dmitri Peskovin mukaan Venäjällä ei ole mitään tekemistä valtavien tankkimäärien kanssa.

– Niiden alkuperästä on parempi kysyä Kiovalta. Minulla ei ole tästä tietoa. Voin sanoa vain, etteivät ne tietenkään ole tulleet Venäjältä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)