Verkkouutiset

”Terroriteko? Todellakin.” – Hyytävä ISIS-lehti paljastaa terroristien motiivit

Terroristijärjestön propagandatarkoituksessa julkaisemassa aikakauslehdessä kerrotaan kuusi suurinta syytä lännen vihaamiseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tuoreessa terroristijärjestö Isisin julkaisemassa propagandistisessa Dabiq-aikakauslehdessä esitellään hyytäviä motiiveja järjestön toiminnalle. ”Miksi vihaamme teitä ja haluamme taistella teitä vastaan” -otsikoidussa artikkelissa kerrotaan kuusi suurinta syytä, kertoo Mirror.

Artikkeli alkaa terroritekojen ihannoinnilla ja siinä puolustellaan tehtyjä viharikoksia.

”Muslimit epäilemättä vihaavat liberaaleja sodomiitteja”, kirjoituksessa muun muassa todetaan. Lehden mukaan Allah on myös komentanut muslimit terrorisoimaan vääräuskoisia vihollisiaan.

”Terroriteko? Todellakin.”

Suurimmaksi esitetyksi syyksi paljastuvat vääräuskoisuus ja kristinuskoon liittyvät eroavaisuudet islamista. Taistelua uhataan jatkaa kunnes kaikki ottavat islamin omakseen, vaikka sotilaalliset iskut loppuisivatkin.

Toisena syynä mainitaan liberaalius.

”Vihaamme teitä koska sekulaarit ja liberaalit yhteiskuntanne sallivat juuri niitä asioita mitä Allah on kieltänyt ja sallivat samalla monet niistä mitä hän on sallinut.”

Kolmantena syynä mainitaan ”koska jotkut teistä ovat ateisteja” ja kiistävät näin ollen Allahin olemassaolon.

Sijoilta neljä ja viisi löytyvät rikokset islamia ja muslimeja kohtaan, mukaan lukien vihamielisyys islamia kohtaan ja pommitukset. Sijalla kuusi on muslimien maiden valloittaminen.

”Niin kauan kuin on tuumakin maata ottaa takaisin, jihad jatkuu jokaisen muslimin henkilökohtaisena velvollisuutena.”

Lehdessä annetaan myös ymmärtää, ettei länsimaiden harjoittama ulkopolitiikka olisi päällimmäisin syy.

”On tärkeää ymmärtää tässä, että vaikka jotkut saattavatkin väittää ulkopolitiikkanne olevan ulottuvuus, joka ajaa vihaamme, tämä nimenomainen syy on toissijainen ja on siksi sijoitettu listalla viimeiseksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)