X
SULJE MAINOS
Kansanedustaja Timo Heinonen (kok.). LEHTIKUVA/MIKKO STIG

Timo Heinonen: Työ on parasta sosiaaliturvaa

Kokoomus tavoittelee 80 prosentin työllisyysastetta.

Valtiovarainvaliokunnan kokoomusryhmää johtava kansanedustaja Timo Heinosen mukaan kokoomuksen vaihtoehtobudjetti vahvistaa työllisyyttä yli 100 000 työllisellä.

Heinonen toteaa kokoomuksen tavoittelevan pohjoismaista 80 prosentin työllisyysastetta, jonka avulla hyvinvointiyhteiskunnan palvelut kyetään rahoittamaan kestävästi.

Kokoomuksen vaihtoehtobudjetti sisältää valtiovarainministeriön tai eduskunnan tietopalvelun laskemia työllisyysuudistuksia 108 000 työllisen verran. Muiden asiantuntijoiden laskemia uudistuksia paketti sisältää yli 30 000 työllisen verran.

– Pohjoismainen hyvinvointiyhteiskunta tarvitsee rahoituksekseen pohjoismaisen työllisyysasteen. Kokoomuksen talouspolitiikka perustuu vahvasti työllisyysasteen vahvistamiseen, Heinonen sanoo.

Heinonen toteaa kestävän kasvun ja vahvan työllisyyden tien olevan kivuttomampi ja kestävämpi kuin menoleikkausten tai veronkorotusten.

– Uusien työpaikkojen syntymiseen ja työn tekemisen kannustavuuteen panostaminen on sekä taloudellisesti että inhimillisesti kestävää ja järkevää politiikkaa. Työ on parasta sosiaaliturvaa.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt