Verkkouutiset

Tappiolliselle Stockmannille haetaan uutta suuntaa

Tappiollisen tuloksen ja laskevan myynnin kurimukseen heinä-syyskuussa vajonnut Stockmann on saanut uuden toimitusjohtajan ja konsernin uudelleenjärjestelyt ovat alkamassa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Stockmannin hallituksen puheenjohtajan Kaj-Gustaf Berghin mukaan uuden Stockmannin suunta alkaa hahmottua.

– Stockmannille on nyt nimitetty uusi toimitusjohtaja Per Thelin, joten strategiaprosessi etenee suunnitellusti, Bergh kertoo Stockmannin tulostiedotteessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Stockmannilla on käynnissä konsernistrategian arviointi- ja muutosprosessi, joka kattaa kaikki konsernin toiminnot kaikilla markkinoilla.

Konserni järjestellään uudelleen kolmeen liiketoimintayksikköön, jotka rakentuvat Stockmann-vähittäismyynnin, kiinteistöjen ja muotiketjujen ympärille.

Berghin mukaan Stockmann-vähittäismyyntiyksikössä keskitytään tavaratalojen ja verkkokaupan monikanavaiseen kokonaisuuteen. Jo aiemmin syksyllä konserni teki päätöksen uuden omistajan etsimisestä Hobby Hallin toiminnalle.

Muotiketjuyksikköön tulevat kuulumaan Seppälä ja Lindex, joista Seppälän toimintaa sopeutetaan merkittävästi. Lindexistä puolestaan yritetään tehdä kansainvälinen muotibrändi.

Stockman-konsernin liikevaihto laski vuodentakaisesta lähes 11 prosenttia 405 miljoonaan euroon. Liiketulos romahti vuodentakaisesta 10,7 miljoonasta 14,8 miljoonaa euroa tappiolliseksi.

Stockmann arvioi, että konsernin liikevaihto jää tänä vuonna viimevuotista pienemmäksi ja liiketulos ilman kertaeriä tulee olemaan tappiollinen.

Lue myös:

Seppälän raju alasajo alkaa – neuvottelut massairtisanomisista

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)