Verkkouutiset

Akavan Sture Fjäder vahvistaa: Yhteistä esitystä ei nyt synny

Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder vahvistaa Verkkouutisille, ettei työmarkkinajärjestöjen kesken synny yhteistä esitystä hallitukselle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Helsingin Sanomat kertoi iltapäivällä kello kahden aikaan, että työmarkkinajärjestöt eivät jatka neuvotteluja siitä, miten yritysten kustannuskilpailukykyä parannetaan.

Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder vahvistaa asian Verkkouutisille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Yhteistä esitystä ei synny ainakaan nyt, Fjäder viestittää.

Työmarkkinakeskusjärjestöt tapaavat hallituksen tänään maanantaina Kesärannassa kello 16. Hallitus ja järjestöjen edustajat pitävät sen jälkeen yhteisen tiedotustilaisuuden kello 17. Silloin selviää, miten asiassa edetään.

Kaikki muut työmarkkinajärjestöt olivat valmiita sitoutumaan hallituksen tavoitteeseen alentaa yksikkötyökustannuksia viidellä prosentilla ja etsimään vaihtoehtoja hallituksen esittämille keinoille paitsi SAK. SAK ei ollut valmis minkäänlaisiin työehtojen heikennyksiin.

SAK julkisti viime viikolla oman esityksensä työmarkkinoiden ”kriisisopimukseksi”. Elinkeinoelämän keskusliitto (EK) puolestaan julkisti oman esityksensä tänään. SAK:n ja EK:n esitykset jäivät kauaksi toisistaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)