Verkkouutiset

Video, josta kaikki puhuvat – herjan kohde kehottaa katsomaan

Kansanedustajan ja apteekkarien kiista otti kierroksia paneelikeskustelussa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sosiaalista mediaa on puhuttanut Suomi-areenan paneelikeskustelu apteekkien asemasta ja lääkkeiden myynnistä. Sääntelystä luopumista kannattava vihreiden kansanedustaja Antero Vartia sai paneelissa ja sen jälkeen apteekkariliiton varapuheenjohtajalta poikkeuksellisia kommentteja.

Antero Vartia kirjoitti maanantaina illalla Facebookissa, että ”apteekkarien argumentit ovat olleet heikkoja ja nyt vaikuttaa siltä, että ne ovat myös vähissä. Kannustan katsomaan tämän uutisen yhteydessä olevan videon”.

Vartia linkitti tähän Iltalehden uutiseen, jossa on mukana video. Siinä olevasta haastattelusta on otettu pois lause ”—— on lentänyt Anteron suusta”.

”Hän on tyypillinen nuori mies, joka on tarvinnut ehkä tähän mennessä Buranaa ja saattaa olla että muutaman Viagra-paketin hakenut, en tiedä, mutta hän ei ole vielä ollut oikeasti sairas”, apteekkariliiton paneelikeskustelija toteaa videolla kansanedustajasta.

Apteekkariliitto pyysi illalla anteeksi Antero Vartialta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)