X
SULJE MAINOS
Silta on rakennettu. Facebook

Kansanedustaja rakensi sillan – ”ensimmäisiä velvollisuuksia”

Kalle Jokisen liiterissä on uusi vankka kulkuväylä.

Kokoomuksen kansanedustaja Kalle Jokinen kertoo Facebookissa kuvan kanssa kesäisistä työpuhteistaan. Sillan rakentanut entinen ryhmäjohtaja ei kykene välttämään sanaleikkejä ja vertauksia politiikkaan.

– Sillanrakentajan iltavuoro. Nyt on liiterissä uusi vankka silta, joka tuntuu ja näyttää hyvältä ja tervauksen jälkeen tuoksuu huomattavasti paremmalta kuin sillanrakentaja, Kalle Jokinen kirjoittaa.

– Politiikassa sillanrakentajat eivät ole nyt arvossa.. itse olen aiemmin johtotehtävissä ollessani kokenut kuuntelemisen, yhteistyön rakentamisen ja hyvän ilmapiirin luomisen olevan johtajan ensimmäisiä velvollisuuksia.

– Hallituksen nuorille ministereille nämä painotukset eivät tunnu olevan vielä tärkeitä, Jokinen toteaa.

Vasemmistoliiton entinen puheenjohtaja Martti Korhonen vastaa Facebookissa, että ”juu sillanrakentajia tarvitaan”. Hän kysyy komean oven laudoituksesta.

– Tekijältä ei pääse enää kysymään. Rakennettahan tuo tukee samoin kuin sisäpuolella kulmasta kulmaan olevat vinotuet. Vanhojen rakennusten yksi viehätys on tutkia rakenneratkaisuja ja pohtia mitä timpurilla on ollut aikanaan mielessä, Jokinen vastaa.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt