Verkkouutiset

79. ilmarynnäkköprikaati tuhosi hyökkääjän kalustoa Donetskin alueella/www.facebook.com

Yllätys epäonnistui – hyökkääjä menetti 11 panssaroitua ajoneuvoa

Venäläisten kerrotaan kärsineen kovia tappioita massiivisessa hyökkäyksessä Donetskin alueella.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukrainan 79. ilmarynnäkköprikaati kertoo tuhonneensa 11 hyökkääjän panssaroitua ajoneuvoa yhden taistelun aikana Novomykhailivkan kylässä Donetskin alueella.

– Nuoltuaan haavojaan useiden päivien ajan vihollinen aloitti uudelleen massiivisen hyökkäyksen. Miehittäjillä oli käytössään 17 panssaroitua ajoneuvoa Novomykhailivkan ympäristössä – Tavrian maahanlaskujoukot tuhosivat 11 ajoneuvoa, 79. ilmarynnäkköprikaati kertoo Facebookissa.

Venäläisten kerrotaan yrittäneen yllätyshyökkäystä ukrainalaisten asemiin, mutta he epäonnistuivat. Puolustajan tykistö, lennokit ja panssarintorjuntaohjukset iskivät välittömästi havaittuaan hyökkääjän kolonnan. Venäläiset menettivät ajoneuvoja myös miinakentällä.

Ukrainalaisten sanotaan tuhonneen neljä taistelupanssarivaunua, kuusi rynnäkköpanssarivaunua ja yhden panssaroidun huoltoajoneuvon.

 

 

 

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)