Verkkouutiset

Tampereen yliopistollinen sairaala Tays. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Yle: Syöpää sairastavien lääkärikäynnit korvataan kirjeillä

Järjestelyä perustellaan henkilöstövajeella.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tampereen yliopistollisen sairaalan syöpätautien poliklinikka korvaa kesällä suurimman osan vastaanottokäynneistä kirjeillä, Yle kertoo.

Lääkärin tekemä kirjaus on luettavissa Omakannasta tai se toimitetaan vaihtoehtoisesti postitse kirjeenä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Järjestelyä perustellaan henkilöstövajeella. Kirjejärjestelyn on tarkoitus päästyä viimeistään elokuun loppupuolella. Syöpätautien poliklinikan potilaiden kuvantamis- ja laboratoriotutkimukset järjestetään kesän aikana normaalisti.

Johtajaylilääkäri Eija Tomas kertoo Ylelle, että lääkäri arvioi kunkin potilaan kohdalla tilanteen erikseen. Vastaanottokäynti tai lääkärin puhelinsoitto toteutetaan, jos lääkäri arvioi sen olevan tarpeellinen.

– Potilailta ei katoa mahdollisuus lääkärin tapaamiseen. Se järjestyy aina silloin, kun se on tarpeellista, Tomas sanoo.

Hänen mukaansa digitaalisten palveluiden käyttö on kuitenkin tullut jäädäkseen ja tulee lisääntymään osana terveydenhuollon palveluita. Tomasin mukaan potilaiden kokemukset digitaalisista palveluista ovat olleet positiivisia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)