Verkkouutiset

Kauko-ohjattavan aluksen kerrottiin vaurioittaneen Venäjän sota-alusta. / Telegram

Video näyttää räjähdeveneen iskeytyvän Venäjän sotalaivaan

Venäjän puolustusministeriö väitti Ivan Khursin tuhonneen kolme kauko-ohjattavaa alusta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän puolustusministeriö ilmoitti keskiviikkona Ukrainan asevoimien tehneen epäonnistuneen hyökkäyksen Mustanmeren laivaston tiedustelualus Ivan Khursia vastaan.

Kolmen kauko-ohjattavan pikaveneen kerrottiin tuhoutuneen aluksen tulituksessa ennen kohteensa saavuttamista noin kello 5.30 aamulla.

Ministeriön julkaisemalla lyhyellä videolla näkyvää alusta tulitetaan ennen sen räjähtämistä. Kahdesta muusta iskuyrityksestä ei näytetty kuva- tai videomateriaalia.

Ukrainalaismedioissa jaettiin myöhemmin videota, jonka kerrottiin näyttävän yhden iskuissa käytetyn veneen iskeytyminen tiedustelulaivaan. Materiaalia on pidetty aitona, sillä sota-alus muistuttaa ulkoisesti Ivan Khursia.

Julkaisun perusteella kauko-ohjattava alus olisi lähestynyt kohdettaan aamuhämärässä ja päässyt torjuntatulesta huolimatta aivan sen vasemman laidan viereen ennen räjähtämistä. Ukrayinska Pravda -lehden haastatteleman sotilaslähteen mukaan Ivan Khurs olisi vaurioitunut, mutta pysynyt siitä huolimatta pinnalla.

Venäläismediassa julkaistu video yhden iskuyrityksen torjumisesta. / Ria Novosti

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)