Verkkouutiset

Kilpikonnatankki. Kuvakaappaus videolta/X

Video näyttää ”kilpikonnatankin” tuhon rintamalla

Metallilevyistä tehty rakennelma ei onnistunut suojaamaan vaunua.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukrainan asevoimien 93. mekanisoitu prikaati on julkaissut videon Venäjän ”kilpikonnatankin” tuhoamisesta.

Videon viestipalvelu X:ssä jakanut amerikkalainen sotilasasiantuntija Rob Lee kertoo vaunun tuhoamisen olleen osa laajempaa puolustustaistelua. Hänen mukaansa taistelussa vaunuja tuhottiin panssarintorjuntaohjusten ja lennokki-iskujen yhdistelmillä.

Hyökkääjä on rakentanut kilpikonnaa tai hökkeliä muistuttavia panssaroituja ajoneuvoja kiinnittämää erilaisia suojarakenteita vaunun päälle siten, että vain tankin keula on jätetty avoimeksi.

Ohuesta metallilevystä rakennettu suojakuori ei torju panssarintorjuntaohjuksia, mutta se saattaa lisätä vaunun mahdollisuuksia selviytyä lennokkien iskuista.

”Kilpikonnatankkeja” voi varustaa esimerkiksi lennokkien häirintään soveltuvilla laitteilla, milloin ne voivat tarjota suojaa muille vaunuille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)