Verkkouutiset

Duuman rakennus Moskovassa. / Dmitry Ivanov / WIKIMEDIA COMMONS

Duuman edustajat saavat pian potkut ulkomaanmatkoista

Jos hän matkustaa Volgalle, tuemme häntä, sanoo puhemies Vjatšeslav Volodin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän parlamentin alahuoneen eli duuman sekä ylähuoneen eli senaatin edustajille on astunut voimaan määräys raportoida ja hyväksyttää ulkomaanmatkansa erikseen. Määräyksen noudattamatta jättämisestä seuraa valtaoikeuksien menetys.

Poikkeuksen muodostavat vain työmatkat.

– Meidän täytyy oikeuttaa mihin edustaja on matkustamassa. Jos hän matkustaa Baikalille, tuemme häntä. Jos hän matkustaa Volgalle, olemme iloisia, duuman puhemies Vjatšeslav Volodin sanoi.

– Mutta jos matkustaa Malediiveille tai Balille – kollegat, ei mitään henkilökohtaista, me tunnistamme, että tämä on väärin maatamme ja äänestäjiämme kohtaan.

Volodinin mielestä parlamenttiedustajan on olennaista osoittaa itsekuria ja työteliäisyyttä.

Aloitteen tehneet kolme valtapuolue Yhtenäisen Venäjän edustajaa perustelivat Kommersant-lehden mukaan aloitettaan Venäjän turvallisuuteen ”erikoissotilasoperaation” eli Ukrainaan hyökkäämisen takia lisääntyneillä uhilla, pakotteiden aiheuttamalla paineella sekä ulkomaisten tiedustelupalvelujen toiminnalla.

Uusi määräys hyväksyttiin yksimielisesti.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)