Verkkouutiset

Israelin sotilas Gazassa. AFP / LEHTIKUVA

”Vaikea tilanne” – Hamasin sanotaan kokoavan joukkojaan pohjoisessa

Sotilasasiantuntijoiden mukaan Hamasin nousu Gazan pohjoisosissa on seurausta Israelin epäonnistumisesta muodostaa vaihtoehtoista hallintoa alueelle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Israelilaiset sotilasasiantuntijat kertovat terroristijärjestö Hamasin kokoavan joukkojaan pohjoisessa, uutisoi The New York Times.

Heidän mukaansa Hamasin ilmeinen nousu Gazan pohjoisosissa on seurausta Israelin epäonnistumisesta muodostaa mitään vaihtoehtoista hallintoa alueelle. Jäljelle on jäänyt tyhjiö, joka on kapinan kasvualusta.

Entinen Israelin vanhempi tiedusteluvirkailija Michael Milshtein sanoo Hamasin pitävän valtaa niilläkin alueilla, joilta se on vetäytynyt. Joko suoraan tai liittolaisten kautta.

– Heidän joukkonsa ovat kärsineet pahasti, mutta heillä on edelleen kyvykkyyksiä. Heille ei ole vaihtoehtoa Gazassa. Jokainen vaihtoehto, jota olemme kokeilleet, on epäonnistunut, Milshtein sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)