Verkkouutiset

Tulipalo lähellä Sevastopolin kaupunkia. / chp_sevadtopol / Telegram

Uusia räjähdyksiä Krimillä, Ukrainan iskua epäillään

Räjähdyspaikan lähellä sijaitsee venäläisjoukkojen radioasema ja ilmatorjuntapatteri.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Miehitetyllä Krimin niemimaalla on tapahtunut useita voimakkaita räjähdyksiä sunnuntai-illan ja maanantain vastaisen yön aikana. Liikenne niemimaalle johtavan Kertshinsalmen yli pysäytettiin hetkellisesti.

Suspilne-median haastatteleman asukkaan mukaan Sevastopolin eteläpuolella sijaitsevan Fiolentin niemen luota kuului kolme voimakasta ja useita pienempiä räjähdyksiä. Ukrainan sotilastiedustelu GUR:n ja laivaston epäillään osallistuneen uusiin iskuihin.

Räjähdyspaikassa sijaitsi tiettävästi Venäjän asevoimien signaalitiedustelu- ja ilmatorjuntayksikkö. Ukrinformin mukaan Fiolentissa on 12 antennilla varustettu merijalkaväen radioasema.

Myös Sevastopolin keskustassa kuultiin illan aikana räjähdyksiä. Ukraina teki viime viikolla onnistuneen ohjusiskun kaupungissa sijaitsevaa sotilassatamaa vastaan. Kuivatelakan raivaaminen ja korjaaminen kestää asiantuntijoiden mukaan jopa kuukausia, minkä uskotaan heikentävän Mustanmeren laivaston toimintakykyä lähiaikoina.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)