Verkkouutiset

Hinaaja ja proomu vauroituivat Taganrogin edustalla. / Google Maps

Uusi isku merellä – kaksi kohdetta sai osuman Asovanmerellä

Venäjä on tuonut alueelle useita laivoja ja proomuja tukemaan miehitetyn Krimin niemimaan huoltoa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukrainan kerrotaan tehneen uusia iskuja räjähteillä lastatuilla meridrooneilla Asovanmerellä.

Venäläismedioiden mukaan hyökkäykset olisi tehty Krimin niemimaan koillispuolella sijaitsevan Taganrogin satamakaupungin edustalla.

Inzhener Smirnov -hinaajan ja Sectsia 179 -proomun kerrotaan vauriotuneen. Baza-median mukaan proomun kapteeni palasi satamaan räjähdysten aiheuttamien vahinkojen vuoksi. Kaksi miehistön jäsentä sai sirpalevammoja.

Sosiaalisessa mediassa julkaistulla valvontakameravideolla näkyy, kuinka hinaajasta lentää kappaleita mereen droonin räjähtäessä sen lähellä.

Venäjä on varautunut viime viikkoina Ukrainan mahdolliseen iskuun Kertshinsalmen siltaa vastaan tuomalla läheiselle merialueelle kahdeksan proomua ja muita aluksia. Proomujen kerrotaan jo vaurioituneen myrskyssä.

Jos Krimin silta tuhotaan, joutuisi Venäjä huoltamaan joukkojaan Krimillä laivoilla. Ukraina on jo tuhonnut suurimman osan Ropucha-luokan maihinnousualuksista.

 

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)