Verkkouutiset

Perussuomalaisten eurovaalien valvojaiset 9. kesäkuuta 2024. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

USU: PS:n puoluekokousta ehdotetaan aikaistettavaksi

Ex-puoluesihteeri haluaa puolueen käyvän läpi, miksi eurovaalien tulos oli niin huono.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten edellinen puoluesihteeri Arto Luukkanen on lähettänyt puoluejohdolle kirjeen, jossa hän ehdottaa EU-vaalitappion läpikäymistä kenttäväen edustajien kanssa. Hän myös väläyttää puoluekokouksen aikaistamista. Asiasta kertoo Uutissuomalainen.

– Kun laiva ajautuu karille, on sen kapteenin tehtävä meriselitys. Ajatuksena on se, että tällä tavalla vältetään myöhemmät virheet ja onnettomuuksia ei satu. Ehdotan kunnioittavasti sitä, että puoluejohto keskustelisi kentän edustajien kanssa niistä syistä, miksi äänestystulos oli niin huono, Luukkanen kirjoittaa USU:n näkemässä kirjeessä.

Luukkasen mukaan puoluejohto voi itse valita, miten se keskustelun toteuttaisi. Hän kertoo USU:lle, että puoluejohto ei ole vastannut hänelle.

Nykyinen puoluesihteeri Harri Vuorenpää sanoo USU:lle, että perussuomalaisissa puoluejohto ja eduskuntaryhmä ovat koko ajan kosketuksissa kentän kanssa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)