Verkkouutiset

Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi ja USA:n puolustusministeri Lloyd Austin Kiovassa maanantaina. (AFP PHOTO/Ukrainian Presidential press-service/LEHTIKUVA)

USA:n puolustusministeri: Venäjältä kestää kauan toipua Ukrainan aiheuttamista tappioista

Lloyd J. Austinin mukaan Venäjän maavoimille on aiheutettu merkittävää tuhoa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Sotilaallisten toimien jälkeen ukrainalaiset soturit ovat ottaneet takaisin puolet venäläisten alun perin miehittämästä maasta sekä aiheuttaneet merkittäviä vahinkoja Venäjän Mustanmeren laivastolle ja maajoukoille, totesi Yhdysvaltain puolustusministeri Lloyd J. Austin Kiovassa maanantaina Ukrinformin mukaan.

– Jos tarkastellaan sitä vahinkoa, jota he ovat aiheuttaneet venäläisten maavoimille kaiken kaikkiaan, ne ovat merkittäviä. Venäjältä kestää melko kauan toipua siitä, jotta se voi luoda sellaisia joukkoja, joita sillä oli ennen tämän (sodan) alkamista. Joten meidän on annettava luottoa siellä, missä luotto erääntyy, Austin jatkoi.

Hänen sanojensa mukaan ukrainalaiset käyvät kovaa ja kuluttavaa taistelua.

– On tärkeää ottaa opiksi menneistä toimista, tehdä oikeat säädöt ja ennakoida, että myös vihollinen mukautuu vastaavasti. Oikeat vaikutukset taistelukentällä riippuvat oikeiden kykyjen tarjoamisesta ja niiden yhdistämisestä mielekkäällä tavalla.

Austin totesi, että ”olette kuulleet minun sanovan, olette kuullut meidän sanovan useita kertoja, että tällaisessa konfliktissa ei ole hopealuoteja”.

– Se (tulos) riippuu todella oikeiden ominaisuuksien tarjoamisesta ja myös näiden ominaisuuksien yhdistämisestä mielekkäällä tavalla, jotta voit luoda oikeat vaikutukset taistelukentällä, hän sanoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)