Verkkouutiset

Ukrainan presidentin kansliapäällikkö Andriy Yermak. AFP/LEHTIKUVA/BRENDAN SMIALOWSKI

USA vahvisti jatkuvan tukensa Ukrainalle

Ukrainan presidentin kansliapäällikkö Andriy Yermakin johtama valtuuskunta vieraili Yhdysvalloissa.

Yhdysvaltain ulkoministeriön tiedottaja muistutti myös presidentin vahvistaneen tuen.

– Keskusteluissaan Ukrainan kanssa Yhdysvallat on aina vahvistanut olevansa valmis tukemaan edelleen Ukrainan kansaa heidän pyrkimyksissään vastustaa Venäjän hyökkäystä ja vahvistaa maan kriittistä infrastruktuuria, joka kärsii toistuvista Venäjän hyökkäyksistä, sanoi Yhdysvaltain ulkoministeriön tiedottaja Matthew Miller Washingtonissa maanantaina Ukrinformin mukaan.

– Kaikissa keskusteluissamme Ukrainan hallituksen kanssa teemme selväksi, että jatkamme heidän tukenaan, Miller totesi kommentoidessaan Ukrainan presidentin kansliapäällikkö Andriy Yermakin johtaman valtuuskunnan tapaamista Yhdysvaltain ulkoministeri Antony Blinkenin kanssa.

Miller korosti, että Washington ilmaisee jatkuvasti samanlaisia viestejä, myös Yhdysvaltain presidentin tasolla. Tässä yhteydessä hän muistutti Joe Bidenin äskettäin pitämästä puheesta kansakunnalle, kun hän pyysi kongressia antamaan lisäapua Ukrainalle.

Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta ,
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)