Verkkouutiset

HOAS:n opiskelija-asuntoja Helsingissä. LEHTIKUVA / TIMO JAAKONAHO

US: Näistä vuokra-asunnoista on nyt pulaa

Kysyntä vaihtelee asuntotyypistä riippuen jopa rajustikin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomessa on tällä hetkellä pulaa erityisesti pääkaupunkiseudun hyvien kulkuyhteyksien varrella olevista perheasunnoista. Myös vanhojen edullisten vuokra-asuntojen kysyntä on korkeaa inflaation syödessä kuluttajien ostovoimaa. Asiasta kertoo Uusi Suomi. 

Vuokralaisen löytäminen ei nykyisessä taloustilanteessa ole välttämättä kovin helppoa. Asuntotarjonta on laajaa ja samalla korot ja muut kulut ovat nousussa. Tietynlainen vuokra-asunto kuitenkin nauttii edelleen kovasta kysynnästä.

– Jos nyt vaikka Arabianrannasta Helsingistä tulee tarjolle perheasunto, se menee välittömästi, Vuokraturvan hallituksen puheenjohtaja Timo Metsola kertoo US:lle.

Vanhemman puoleiset edulliset asunnot, joista löytyy kohtuullisen edulliset energiaratkaisut ovat nyt suosiossa.

– Yllättäen ehkä se paras yhtälö voikin olla siis vuokranantajalla, jolla on hyväkuntoinen lähiöasunto raideliikenteen varrella. Sellaisen arvo voi olla sen verran matala, että siitä saa prosentuaalisesti aika kivan vuokratuoton, Metsola toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)