Verkkouutiset

Savu nousi Klintsyssä räjähdyksen jälkeen. www.twitter.com

Ukrainan väitetään iskeneen Venäjän puolelle: Sotilastukikohdassa räjähti, armeijan autovarikko paloi

Venäläislähteiden mukaan Ukraina on tehnyt useita iskuja Venäjälle.

Venäjän Brjanskin alueen Klintsyn kaupungissa sijaitsevassa sotilastukikohdassa on tapahtunut useiden eri lähteiden mukaan räjähdys. Sosiaalisessa mediassa on julkaistu kuvia ja videoita räjähdyksen jälkeen nousseesta savupilvestä (alla).

Kyseessä on muutaman päivän sisään jo toinen vastaava tapaus. Hiljattain Klintsyssä paloi armeijan ajoneuvovarikko. Palon kerrotaan tuhonneen suuren määrän sotilasajoneuvoja. Alueella on räjähdellyt lauantaina ja maanantaina. Venäläishävittäjien kerrotaan nousseen taivaalle tämän päivän räjähdyksen jälkeen.

Moscow Timesin keräämien paikallisten lähteiden mukaan 50 kilometrin päässä Ukrainan rajasta sijaitsevaan kaupunkiin on kohdistunut useita väitettyjä ukrainalaisiskuja viimeisten kolmen päivän aikana. Kaupungissa on myös ollut sähkö- ja vesikatkoja. Klintsyn asukkaat ovat myös väittäneet nähneensä helikopterin ampumassa ohjuksia sotilastukikohtaan.

Ukrainan tiedetään suorittaneen aiemmin uskaliaan helikopteri-iskun öljyvarikolle Venäjän Belgorodiin.

Venäjän Ukrainaan lähettämiä hyökkäysjoukkoja on aiemmin koottu Brjanskin alueelle. Klintsy toimii Venäjän asevoimien 28. erillisen moottoroidun jalkaväkiprikaatin kotipaikkana.

LUE MYÖS:
Venäjän puolella kaivetaan asemia ja pelätään nyt Ukrainan iskuja (VU 19.4.2022)

Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta
MAINOS