Verkkouutiset

Poliisi eristi alueen räjähdyksen jälkeen. AFP / LEHTIKUVA / OSCAR DEL POZO

Ukrainan suurlähetystössä räjähti kirjepommi

Madridissa loukkaantunut työntekijä on toimitettu sairaalahoitoon.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukrainan Madridin-suurlähetystössä Espanjassa räjähti keskiviikkona kirjepommi lähetystön työntekijän käsitellessä kirjettä. Asiasta kertoo CNN.

Espanjan sisäministeriön mukaan henkilö loukkaantui lievästi ja hänet on toimitettu sairaalaan hoidettavaksi. Poliisi tutkii asiaa ja on eristänyt alueen.

Paikallisen poliisin mukaan toistaiseksi on liian aikaista arvioida, räjähtikö kirjepommi työntekijän avatessa vai siirtäessä kirjettä lähetystössä.

Ukrainan ulkoministeri Dmytro Kuleban tiedottaja Oleg Nikolenko sanoi CNN:n mukaan, ettei räjähdyksessä loukkaantunut työntekijä ole hengenvaarassa eikä räjähdyksessä ollut muita loukkaantuneita. Nikolenkon mukaan Ukraina on kiireellisesti nostanut turvatoimiensa tasoa Ukrainan suurlähetystöissä ulkomailla.

Iskun tekijästä ei ole toistaiseksi tietoa. Naton jäsenmaana Espanja on osallistunut Ukrainan tukemiseen.

– Kuka tahansa on tämän räjähdyksen takana, he eivät onnistu pelottelemaan ukrainalaisia diplomaatteja tai lopettamaan päivittäistä työtään Ukrainan vahvistamiseksi ja Venäjän aggression torjumiseksi, Kuleba sanoi tiedottajansa mukaan.

Ukrainan suurlähetystö sijaitsee Hortalezassa Koillis-Madridissa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)