Verkkouutiset

Lennokki-iskun tuhoja Belgorodissa. / ASTRAPRESS

Ukrainan kosto: Dronet moukaroivat rajusti Venäjän kohteita

Belgorodin kuvernööri kehotti paikallisia lähettämään lapset pois kaupungista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukraina on iskenyt yön ja aamun aikana droneilla Volgogradissa, Kurskissa, Rostovissa, Voronezissa ja Belgorodissa. Astrhahanin ja Volgogradin lentokenttien liikennettä on rajoitettu tilanteen vuoksi, kertoo venäläinen uutistoimisto Interfax. Astrahanissa julistettiin korkeimman tason terrori-iskun uhka.

Venäjän puolustusministeriö väitti varhain aamulla torjuneensa yhteensä 38 Ukrainan dronea. Ainakin Volgogradin kuvernööri Andrei Botšarov väitti, että Ukrainan iskut torjuttiin ja tulipaloja syttyi putoavien lennokkien romusta. Mutta esimerkiksi Kalatš-na-Donussa ”lennokkien romu” putosi sopivasti juuri öljyvarastolle ja Rostovissa sähköasemalle.

Belgorodissa kuoli ainakin neljä ihmistä ja 20 loukkaantui, kertoi alueen kuvernööri Vjatšeslav Gladkov. Ukrainska Pravda -lehden mukaan Gladkov keskusteli paikallisten ihmisten kanssa saavuttuaan lennokki-iskujen tapahtumapaikalle. Gladkov kehotti Belgorodin asukkaita lähettämään lapset pois kaupungista ja sanoi, että kaupungin turvallisuustilanne tuskin helpottaa pian.

Ukrainan runsaslukuiset lennokki-iskut tapahtuivat sen jälkeen, kun Venäjä teki tuhoisia ohjusiskuja ainakin kuuteen ukrainalaiskaupunkiin maanantaina. Iskujen kohteeksi joutui myös Kiovassa sijaitseva Ukrainan suurin lastensairaala. Lähes 40 ihmistä kuoli iskuissa.

 

 

 

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)