Verkkouutiset

Mies seisoo palavan talon äärellä Tšasiv Jarissa Bahmutin lähellä. AFP / LEHTIKUVA / ARIS MESSINIS

Ukrainan mukaan koko Venäjän sotilasrakenne on rikollinen

Wagner karkottaa Bahmutin asukkaita Venäjän miehittämille Luhanskin alueelle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Wagner-palkkasoturit ovat alkaneet karkottaa hallitsemiensa Bahmutin esikaupunkien asukkaita, Ukrainan kansallinen vastarintakeskus (NRC) kertoi torstaina CNN:n mukaan.

– Militantit vievät paikallisia asukkaita väkisin Luhanskin vallatuille alueille, missä heidät suodatetaan. Sen jälkeen heidät karkotetaan Permiin (Venäjälle) ja muille Venäjän syrjäisille alueille. He ovat nyt riippuvaisia miehittäjistä, NRC sanoi.

Ukrainan puolustusvoimien itäisen ryhmän tiedottaja Serhii Cherevatyi käsitteli näitä väitteitä Ukrainan televisiossa perjantaina.

– Tämä on yksi Venäjän säännönmukaisista rikoksista. Ei ole mitään ihmeteltävää, koska koko Venäjän federaation sotilasrakenne on rikollinen. … Kaikki tämä tallennetaan, dokumentoidaan ja luovutetaan asianomaisille kansallisille ja kansainvälisille lainkäyttöviranomaisille, hän sanoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)