Verkkouutiset

Hyökkäys pysäytettiin lennokeilla ja tykistöllä. / inquisition59 / Telegram

”Tulos oli helppo arvata” – kolonna liekeissä videolla

Ukrainan joukot pysäyttivät uuden hyökkäyksen maan itäosissa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukrainan 59. moottoroitu prikaati on jakanut videon Venäjän panssarihyökkäyksestä, joka pysäytettiin tykistön ja räjähdelennokkien avulla.

Hyökkäys tehtiin kohti Krasnohorivkaa, joka sijaitsee Ukrainan itäosissa Donetskin alueella. Sen lähellä on käyty kiivaita taisteluita koko kevään ajan.

Kolonnassa oli mukana kattosuojilla varustettuja T-80-panssarivaunuja ja BMP-panssariajoneuvoja. Ne etenivät peltoaukean ylittävää hiekkatietä pitkin ja jakautuivat kahteen eri osastoon.

Videon perusteella ”kilpikonna-ajoneuvojen” virityksistä ei ollut juurikaan suojaa videolinkillä ohjattavia FPV-räjähdelennokkeja vastaan. Vaunut tuhottiin yksi toisensa perään.

Kenraalimajuri evp., kansanedustaja ja tuleva europarlamentaarikko Pekka Toveri pitää venäläisten käyttämää taktiikkaa kehnona.

– Vaunujen ajeluttaminen aukealla ilman aselajitukea – tulos oli helppo arvata. Tai ehkä tämä on venäläistä aselajiyhteistyötä. Panssarit liikkeelle ja ilmatorjunta-, elso-, tykistö-, pioneeri- ja huoltojoukot lyövät vetoa, kuinka pitkälle pääsevät, Pekka Toveri kirjoittaa viestipalvelu X:ssä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)