Verkkouutiset

Li Andersson. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA

Timo Soini: Li Andersson menee hörhökommarien marginaaliryhmään

Ex-ministerin mukaan ryhmässä ei saa mitään aikaiseksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ex-ulkoministeri ja entinen kansanedustaja Timo Soini kehottaa eurovaalien äänikuningatarta Li Anderssonia (vas.) vaihtamaan ryhmäänsä europarlamentissa.

Tällä hetkellä Andersson on vasemmistoliiton edustajana menossa osaksi Euroopan parlamentin vasemmistoryhmää (GUE). Ryhmää Soini luonnehtii ”kommunistihörhöjen ryhmäksi” ja ”marginaalin marginaaliksi”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Siellä ei saa mitään aikaan. Ei mitään. Järkevän ihmisen maine tärväytyy kaiken muun negatiivisen lisäksi, Soini kirjoittaa verkkosivuillaan.

Soini vetoaa Anderssoniin, että hän on tehnyt ennenkin historiaa.

– Veit puolueesi Naton kannalle Suomessa, koska niin piti tehdä. Nyt sinun pitää viedä vasemmistoliitto Sosialidemokraattien ja sosialistien ryhmään (S&D) Euroopan parlamentissa.

– Et ole demari, mutta sosialisti olet. Kyllä sinä sinne mahdut ja lauma seuraa. Se on johtajuutta, Soini jatkaa.

Soini uskoo, että ryhmää vaihtamalla Andersson saisi aivan toisenlaisia ja painoarvoltaan merkittäviä tehtäviä. Toisin kuin ”hörhökommarien ryhmässä”, josta Soinin mukaan ei koskaan tule mitään.

– Tämä peliliike kannattaa tehdä, vaikka se tulee vennamolaiselta ja perussuomalaisten perustajalta. Tiedän ja tunnen politiikan, Soini painottaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)