Verkkouutiset

Patrian valmistama panssaroitu pyöräajoneuvo Patria XA-360 Suomen kansainvälisen valmiusjoukon (SKVJ) kriisinhallintaharjoituksissa Porin prikaatissa. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

TE: Puolustusteollisuus houkuttelee nyt insinöörejä

Puolustusvoimat ja Patria kasvattavat suosiotaan tekniikan alan ammattilaisten keskuudessa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhä useammat insinöörit kokevat vetoa maanpuolustukseen ja sen kalustoon liittyviin työpaikkoihin, kertoo TalousElämä.

Tekniikan alan ammattilaisten suosikkityöpaikkojen tuoreella listauksella Puolustusvoimat nousi toiseksi sijalta neljä. Patria puolestaan nousi viidenneksi sijalta 12.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Kone on yleensä kyselyissä ­sementoinut paikkansa ykköseksi. Nyt Puolustusvoimien nousu oli niin väkevä, että Kone oli jo lähellä menettää ykköspaikkansa teknisesti koulutettujen joukossa, tutkimuksen toteuttaneen Universumin maajohtaja Mika Sallinen kertoo.

– Monet ovat heränneet huomaamaan Puolustusvoimien olevan kiehtova työpaikka, jossa on monenlaisia kiinnostavia tehtäviä teknisesti koulutetuille.

Myös Patriaa koskevissa asenteissa on nähtävissä täyskäännös.

– Ennen Ukrainan sotaa osa näki Patrian jopa hiukan pahennusta herättävänä työpaikkana. Nyt sinne tulvii hakemuksia, Sallinen toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)