Verkkouutiset

Sairaalapäivystykset ovat ruuhkautuneet pahasti viime aikoina. / LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Susanne Päivärinta vihreästä arvostelusta: Suorastaan Suomen ennätys

Eduskuntaehdokas sanoo hallituspuolueiden edustajan syyllistäneen häntä kuluvalla vaalikaudella päätetyistä asioista.

Juontaja ja toimittaja Susanne Päivärinta ihmettelee oman eduskuntavaaliehdokkuutensa herättämää reaktiota.

Vihreiden kansanedustaja Mari Holopainen nosti esiin Päivärinnan ehdokkuuden Uudellamaalla ja kyseenalaisti sen perusteita.

– Vahvana perusteluna se, ettei läheinen saanut hyvää terveydenhoitoa. Puolueensa kokoomus on luvannut leikkauksia. Ollessaan vallassa teki sote-esityksen, joka olisi asiantuntijoiden mukaan romahduttanut sairaaloiden päivystyksen, Mari Holopainen kirjoitti Twitterissä.

Susanne Päivärinta toteaa lausunnon kertovan lähinnä siitä, kuinka asioita on hoidettu nykyhallituksen aikana.

– Se, että hallituspuolueen kansanedustaja yrittää vastuuttaa minua päätöksistään, jotka romahduttivat vanhustenhuollon ja päivystyksen, vahvistaa toki käsitystäni asioiden hoidon nykyjamasta, Susanne Päivärinta sanoo.

Keskustelussa vihreiden kansanedustajalle huomautetaan nykyisen hallituksen päättäneen muutoksista, jotka ovat heikentäneet päivystysten ja vanhuspalveluiden tilannetta.

– Onhan tämä hienoa: Mari Holopainen kampanjoi puolestani! Mollaa minua, politiikan ulkopuolelta tulevaa ehdokasta vanhuspalveluiden ja päivystyksen romahduksesta, joista oli itse hallituksessa päättämässä. Tämähän on suorastaan Suomen ennätys, Susanne Päivärinta pohtii.

LUE MYÖS:
Susanne Päivärinta lähtee kokoomuksen ehdokkaaksi (VU 20.1.2023)

Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)