Verkkouutiset

Ambulanssi ajaa HUSin Meilahden sairaala-alueen kyltin ohi Helsingissä 3. maaliskuuta 2021., LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Suomessa nyt 6242 koronakuolemaa – viikossa 93 lisää

Koronakuolleisuus asukasta kohden on viisinkertainen EU:n keskiarvoon nähden.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomessa on eiliseen sunnuntaihin (16.10.) mennessä raportoitu yhteensä 6 242 koronavirukseen liittyvää kuolemaa. Viimeisen viikon aikana tapahtuneita kuolemantapauksia on 93 kappaletta.

Asian nostaa esille Twitterissä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUSin diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtonen.

– Koronakuolleisuus asukasta kohden viikolla 10.-16.10 oli Suomessa noin viisinkertainen EU:n keskiarvoon nähden, Lehtonen kirjoittaa.

Tviittinsä yhteyteen hän on jakanut graafin päivittäisistä koronakuolemista Suomessa ja Euroopan unionissa keskimäärin. Graafista on havaittavissa, että Suomessa kuolemantapaukset ovat lähteneet selvään nousuun syksyn aikana.

Suomessa tartuntamäärät ovat olleet rajussa kasvussa viime viikkoina. Koronakuolleisuus oli viisinkertainen EU:n keskiarvoon nähden jo viime viikolla. Myös sairaalahoitoa tarvitsevien määrä on kasvussa, ja viime viikolla THL tiedotti sairaalahoidossa olevan noin tuhat koronapotilasta.

LUE MYÖS:
Sairaaloissa nyt jo tuhat koronapotilasta
Suomen koronakuolleisuus viisinkertainen EU:n keskiarvoon nähden

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)