Verkkouutiset

Tehohoidossa olevaa koronapotilasta hoidetaan Seinäjoen keskussairaalassa 2. joulukuuta 2021. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

Suomen koronakuolleisuus viisinkertainen EU:n keskiarvoon nähden

Kuolintapausten ja sairaalahoidossa olevien määrä on kasvussa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomessa koronakuolleisuus asukasta kohden oli noin viisinkertainen EU:n keskiarvoon nähden viime viikolla (3.10.-9.10.). Asian nostaa esille HUSin diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtonen Twitterissä.

– Suomessa on 9.10. mennessä raportoitu yhteensä 6 149 koronakuolemaa. Lisäystä edelliseen viikkoon on peräti 168 kuolemaa, Lehtonen erittelee lukuja Twitterissä.

Tviittinsä yhteyteen hän on jakanut graafin päivittäisistä koronakuolemista Suomessa ja Euroopan unionissa keskimäärin. Graafista on havaittavissa, että Suomessa kuolemantapaukset ovat lähteneet selvään nousuun syksyn aikana.

Myös tartuntatapaukset ja sairaalahoidossa olevien määrä on ollut viime aikoina merkittävässä kasvussa. THL raportoi viime viikolla, että sairaalahoidossa koronaviruksen takia oli jopa 800 potilasta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)