Verkkouutiset

Puolustusministeriö Kasarmitorilla Helsingissä. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

Suomelta lisää puolustustarvikkeita Kiovalle

Yhteensä puolustusavun arvo on nyt noin kaksi miljardia euroa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomi toimittaa Ukrainaan lisää puolustusmateriaaliapua. Tasavallan presidentti päätti asiasta 22. maaliskuuta valtioneuvoston esityksestä.

-Euroopan turvallisuustilanne on historiallisen vakava. Venäjän hyökkäyssodan lopputulos ratkaisee, millaiseksi Euroopan ja Suomen turvallisuusympäristö muodostuu. Jatkamme Ukrainan tukemista yhdessä liittolaistemme ja kumppaneidemme kanssa, puolustusministeri Antti Häkkänen (kok.) sanoo tiedotteessa.

Kyseessä on 23. puolustustarvikeapulähetys Suomelta Ukrainalle. Lähetyksen sisältämien suorituskykyjen korvaamisen arvioidaan maksavan Suomelle noin 188 miljoonaa euroa.

– Suomen Ukrainaan toimittaman puolustusmateriaalin yhteenlaskettu arvo on nyt noin kaksi miljardia euroa, Häkkänen kertoo.

Operatiivisista syistä sekä avun turvallisen perillemenon takaamiseksi avun tarkemmasta sisällöstä, toimitustavasta tai aikataulusta ei tiedoteta tarkemmin. Lisäavussa on huomioitu sekä Ukrainan tarpeita että Puolustusvoimien resurssitilannetta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)