Verkkouutiset

Lapsi syö hampurilaisateriaa Hesburgerissa Helsingissä. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Hesburger laajenee Romaniaan

Suomalainen ravintolaketju toimii tällä hetkellä yhdeksässä eri maassa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomalainen Hesburger-pikaruokaketju on avannut ensimmäisen ravintolansa Romaniassa. Maan toistaiseksi ainoa Hesburger-ravintola sijaitsee Râmnicu Vâlcean kaupungissa. Pikaruokaketju kertoo asiasta tiedotteessa.

Hesburger Râmnicu Vâlcea työllistää 30 työntekijää. Ravintolaan on ketjun mukaan investoitu 300 000 euroa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Olemme tutkineet Romanian pikaruokamarkkinoita ja maassa on paljon potentiaalia. Meillä on vankka kokemus laajentumisesta Euroopassa, erityisesti Baltian maissa ja Bulgariassa, kansainvälisten asioiden kehitys- ja markkinointijohtaja Ieva Salmela kertoo tiedotteessa.

– Käymme parhaillaan neuvotteluja uusien ravintoloiden avaamisesta useissa Romanian kaupungeissa, muun muassa pääkaupunki Bukarestissa. Tavoitteenamme on avata Romaniaan ensimmäisen vuoden aikana kymmenen uutta Hesburger-ravintolaa yli kahdeksan miljoonan euron investoinneilla, Ieva Salmela jatkaa.

Hesburger toimii tällä hetkellä yhdeksässä eri maassa. Yrityksellä on tällä hetkellä Suomessa 274 toimipaikkaa, Liettuassa 61, Virossa 51, Latviassa 51, Bulgariassa 29, Ukrainassa seitsemän, Saksassa kaksi, Puolassa yksi ja Romaniassa yksi.

 

 

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)