Verkkouutiset

Venäjän sotilaita Ukrainassa. / mil.ru

Sotilaiden pitkä lista: Puutetta on nyt myös sukista ja alushousuista

Ukrainassa taistelevien venäläissotilaiden varustetilanteen arvioidaan olevan heikko.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukrainan rintamalla taistelevat venäläissotilaat ovat julkaisseet kevään aikana kymmeniä videoita, joissa on valitettu kalustopuutteista, korkeista tappioista ja epäpätevistä johtajista.

Viime syksyn liikekannallepanossa mobilisoidut sotilaat ovat vedonneet julkaisuissaan aluehallintoon tai suoraan presidentti Vladimir Putiniin epäkohtien korjaamiseksi.

Tuoreella videolla neljä kasvonsa peittänyttä kansalliskaarti Rosgvardian sotilasta kertoo tilanteestaan panssariajoneuvon edessä. He sanovat olevansa kotoisin Nizhni Novgorodin alueelta.

Venäläissotilas luettelee pitkän listan puuttuvia tarvikkeita.

– Tarvitsemme: kenttäunivormuja, naamioväriä, varsikenkiä, kesäalushousuja ja -sukkia, urheilukenkiä, taktisia vöitä ja repuja, radiovastaanottimia, taktisia kypäriä, luotiliivejä, varustevöitä, äänenvaimentimia, optisia tähtäimiä, taskulamppuja, pattereita, latureita, kaasupulloja, ruuvimeisseleitä, lapioita, kirveitä ja kosteuspyyhkeitä. Avullanne voitto tulee olemaan meidän, sotilas toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)