Verkkouutiset

Valtiovarainministerin esittämä papukaija-kommentti sai aikaan liikettä SDP:n kansanedustajissa. Eduskunnan verkkolähetys

Riikka Purran mukaan SDP muutti kyselytunnin ”papukaija-toiminnaksi”

Valtiovarainministerin mukaan opposition ilmapallo ei pysy pystyssä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valtiovarainministeri Riikka Purra (ps.) tuskastui torstaina eduskunnan kyselytunnilla jatkuvasti toistuneisiin opposition samoihin talouskysymyksiin.

Purra toisti jälleen useasti, että SDP:n linja on himoverottaa. SDP:n mukaan himoverottaja on nykyinen hallitus.

Noin puolen tunnin vastailun jälkeen ministeri totesi asiasta istuntosalille näin:

– On totta kai, kuten äsken jo vastasin, symbolisesti ymmärrettävää että te tartutte näihin. Se on teille täysin oikeutettua, te olette oppositiossa, Riikka Purra sanoi.

– Mutta katsokaa tätä kokonaisuutta! Te myös peruuttaisitte meidän kaikki työelämä- ja sosiaaliturvauudistukset, te ette ole toimittaneet teidän vaikutusarvioitanne jotka jäävät hyvin kauas hallituksen saavuttamista työllisyystoimista, työpaikkojen lisääntymisestä.

– Yksinkertaisesti tämä teidän ilmapallonne ei pysy pystyssä. Lisäksi kyselytunti on muuttunut tällaiseksi papukaija-toiminnaksi, kun te esitätte saman kysymyksen lukuisia kertoja, Purra päätti.

Riikka Purra eduskunnan kyselytunnilla. Eduskunnan verkkolähetys
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)