Verkkouutiset

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra saapui hallitusneuvotteluihin Säätytalolle Helsingissä 8. kesäkuuta 2023., LEHTIKUVA / SEPPO SAMULI

Riikka Purra: Kehitysavusta puuttuu vielä nuijankopautus

Työmarkkina-asioihin liittyen Säätytalolla keskustellaan vielä paikallisesta sopimisesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra toteaa, että hallitusneuvotteluja on jatkettava Säätytalolla vielä ensi viikollakin. Hallituksen muodostaja Petteri Orpo (kok.) kertoi tavoitteena olevan, että itse neuvotteluissa kaikki olisi valmista ensi viikon alkupuolella.

Näin Purra kuvasi neuvotteluissa vielä avoinna olevia asioita:

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Kun jakeluvelvoitteen kiristymisen hintavaikutus kompensoidaan, niin ei siinä kovin monia vaihtoehtoja ole, joten luonnollisesti niistä väännetään ratkaisua. Ja tässä verot ovat yksi tekijä.

Mitä tulee Rkp:n ja perussuomalaisten välisiin erimielisyyksiin, Purra totesi maahanmuuttopaperin hyväksytyn ”jo aikaa sitten”.

– Kehitysavusta puuttuu viimeinen nuijankopautus siitä, että leikkaukset hyväksytään. Kirjaukset siitäkin on olemassa ja hyväksytty.

Mitä tulee työmarkkina-asioihin, Purran mukaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa koskeva ”malli on valmis” ja monia muitakin asioita sovittuna.

– Tällä hetkellä keskustellaan paikallisesta sopimisesta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)