Verkkouutiset

Poliisi Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen medialle järjestämässä kuvaustilaisuudessa 5. helmikuuta 2024. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Ravihevonen törmäsi jalankulkijaan

Henkilö sai sairaalahoitoa vaativia vammoja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Karkkilassa tapahtui maanantaina noin kello 11.30 tilanne, jossa vapaaksi päässyt ravihevonen törmäsi jalankulkijaan ja kahteen autoon. Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo asiasta tiedotteessa.

Ensitietojen perusteella tapahtumien ketju lähti liikkeelle, kun hevosta harjoitteluradalla ohjastanut henkilö putosi kärryjen kyydistä.

Tämän jälkeen hevonen oli suunnannut vapaana kohti Karkkilan keskustaa. Siellä se törmäsi poliisin mukaan yhteen jalankulkijaan ja kahteen autoon. Hevosen perässä olleet kärryt rikkoutuivat, kun ne osuivat autoon.

Jalankulkija sai sairaalahoitoa vaativia vammoja. Ohjastaja loukkaantui lievästi putoamisessa. Hevonen loukkasi tapahtumassa jalkansa.

Tällä hetkellä tiedossa olevien tietojen perusteella asiassa ei ole syytä epäillä rikosta. Poliisi on kirjannut asiasta sekalaisilmoituksen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta ,
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)