Verkkouutiset

Puolustusvoimain komentajana on tänään aloittanut Kenraali Janne Jaakkola. Kuvassa Jaakkola ennen ylennystään marraskuuta 2023. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Puolustusvoimain uusi komentaja aloitti

Myös uusi strategiapäällikkö on aloittanut tehtävässään.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tasavallan presidentti on ylentänyt kenraaliluutnantti Janne Jaakkolan kenraaliksi ja hän on tänään samalla päivämäärällä aloittanut Puolustusvoimain komentajan tehtävässä, Puolustusvoimat tiedottaa.

Jaakkola on toiminut aikaisemmin muun muassa Puolustusvoimien strategiapäällikkönä, Pääesikunnan suunnittelupäällikkönä ja logistiikkapäällikkönä sekä Porin prikaatin esikuntapäällikkönä. Kenraaliluutnantiksi hänet ylennettiin vuonna 2023.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Otan tehtävät vastaan luottavaisin mielin. Suomen puolustusta on määrätietoisesti kehitetty vastaamaan nykyisessä turvallisuusympäristössämme näkyviä uhkia ja riskejä, Jaakkola sanoo Puolustusvoimain komentajan virallisen tilin julkaisemassa viestissä X:ssä.

Tasavallan presidentti on samalla päivämäärällä ylentänyt prikaatikenraali Sami Nurmen kenraalimajuriksi. Myös hän on tänään aloittanut Puolustusvoimien strategiapäällikkönä. Nurmi siirtyy tehtävään puolustusministeriöstä, jossa hän on toiminut kansallisen puolustuksen yksikön johtajana. Aikaisemmin Nurmi on palvellut muun muassa valtakunnallisten maanpuolustuskurssien johtajana Maanpuolustuskorkeakoulussa ja Puolustusvoimien viestintäjohtajana. Prikaatikenraaliksi hänet ylennettiin vuonna 2021.

 

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)