Verkkouutiset

Yleisöä Himos Juhannus -festivaaleilla. LEHTIKUVA / TOMMI ANTTONEN

Poliisilla kiireinen juhannus – rattijuopumuksia ja takaa-ajo Vantaan metsissä

Suomalaisten juhannusjuhlinta työllisti poliisia eri puolilla Suomea.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Juhannuksenvietto on pitänyt poliisin kiireisenä eri puolella Suomea.

Turussa poliisia työllisti kolaritapaus, jossa henkilöauton kuljettaja sai ajon aikana sairauskohtauksen. Auto törmäsi seinään, sähköpotkulautoihin, liikennemerkkiin ja puuhun ja pyöri lopulta katon kautta ympäri. Kuljettajalle ei tiettävästi aiheutunut vakavia vammoja, eivätkä sivulliseet loukkaantuneet tapauksessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Porin Sampolassa juhannuksenvietto taas eskaloitui, kun kaksi seuruetta ryhtyi tappelemaan keskenään nyrkein ja mahdollisesti myös astaloin. Lisäksi yhdellä osallisella oli nujakassa mukana myös patukka. Välikohtauksesta aiheutui vammoja usealle osalliselle.

Lounais-Suomen poliisilaitoksen mukaan erityisesti häiriökäyttäytymiset ovat työllistäneet poliisia juhannusillan aikana. Yhteensä poliisitehtäviä oli Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella 186 kappaletta, eli hieman vähemmän kuin vuosi sitten.

Vantaan Keimolassa poliisi taas päätyi ajamaan takaa epäilyttävän ajoneuvon kuljettajaa, joka pakeni poliisia juosten maastoon pysähtymiskäskyn saatuaan. Miehen etsimiseksi paikalle täytyi hälyttää koirapartio, mutta mies onnistui livahtamaan metsien läpi poliiseilta karkuun.

– Matkalle jäi vain yksi sandaali, Itä-Uudenmaan poliisilaitos kertoo Facebook-viestissä.

Mies havaittiin lopulta Vantaankoskella, jossa hän päätyi jälleen juoksemaan poliiseja pakoon. Lopulta uupunut 35-vuotias mies saatiin kuitenkin poliisin haaviin. Häntä syytetään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, maahantulokiellon rikkomisesta ja niskoittelusta poliisia vastaan.

Hämeessä poliisin päänvaivana olivat taas erilaiset liikennerikkomukset. Pelkästään Päijät-Hämeen alueella kirjoitettiin liikenneaiheisia sakkoja 31 kappaletta, joista neljä vakavaan piittaamattomuuteen liittyviä. Myös törkeitä rattijuopumuksia kirjattiin. Yhteensä tehtäviä kertyi 386 kappaletta.

Poliisi on joutunut rauhoittelemaan juhannusjuhlijoita myös isoimmilla juhannusfestivaaleilla. Kalajoen Hiekkasärkillä poliisia työllistivät humalaisten nujakoinnit, häiriökäyttäytyminen ja humalaisten säilöönotot. Himoksella poliisi joutui taas jo alkuillasta kirjaamaan rikosilmoituksia rattijuopumuksista ja pahoinpitelyistä.

Länsi-Suomen merivartiosto taas kertoo, että Kristiinankaupungissa alkuillasta kadonnut uimari löytyi keskiyön jälkeen hukkuneena. Poliisi jatkaa asian tutkintaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)