Verkkouutiset

Ukrainalaisia tykkimiehiä Avdijivkan alueella. LEHTIKUVA / AFP, AFP / LEHTIKUVA / GENYA SAVILOV

Pekka Toveri Ukrainan lisäaseistamisesta: Erinomainen päätös

Suomi tekee pian päätöksen tykistöammuksien tuotannon kasvattamisesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pääesikunnan entinen tiedustelupäällikkö, kokoomuksen kansanedustaja Pekka Toveri on tyytyväinen Suomen aikeisiin tykistöammuksien tuotannon kasvattamisesta.

– Erinomainen päätös. Olisi toivottavaa, että muutkin Euroopan maat tekisivät vastaavanlaisia päätöksiä, hän toteaa viestipalvelu X:ssä.

Puolustusministeri Antti Häkkänen (kok.) kertoo Iltalehdelle, että Suomi tekee lähiviikkoina merkittävän päätöksen tykistöammuksien tuotannon kasvattamisesta.

– Olemme vieneet loppuun neuvottelut, miten Suomi entisestään lisää kovaa ammustuotantoa Ukrainan aseistamiseksi. Tämä päätös tehdään ihan lähiaikoina, Häkkänen sanoo.

– Suunnitelmat ovat valmiita. Nyt julkistetaan suunnitelma, jolla ammustuotantoa nostetaan merkittävällä tavalla. Tarkoitus on tukea Ukrainaa vielä vahvemmin kuin nyt. Samalla nostamme entisestään Suomen ja Pohjolan varautumista ammustuotannon osalta.

Nammo Lapua valmistaa Suomessa tykistön kranaatteja ja tekee yhteistyötä Puolustusvoimien räjähdekeskuksen kanssa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)