Verkkouutiset

PAMin puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen. LEHTIKUVA/RONI REKOMAA

Palvelualoille lisää mielenilmauksia

Torstaina ovat vuorossa Kuopio, Joensuu ja Mikkeli.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Palvelualojen ammattiliitto PAM sanoo jatkavat toimia vaikuttaakseen hallitukseen. Ammattiliitto sanoo, että myyjät, tarjoilijat, kokit, siivoojat ja vartijat tekevät tärkeää työtä muiden arjen sujumiseksi, mutta eivät tienaa paljon.

– Siksi he saavat asumistukea ja osa-aikatyön tulojen tilkkeeksi soviteltua päivärahaa. Nyt Orpon-Purran hallitus suunnittelee leikkauksia, jotka osuvat juuri heihin. Työntekijät pelkäävät tulevaa, sillä hallitus aikoo helpottaa irtisanomista ja vaikeuttaa työttömyysturvan piiriin pääsyä.

– Tähän asti ammattiyhdistysliikkeen viestillä ei ole ollut mitään vaikutusta. Hallitus on päättänyt maksattaa talousohjelmansa ja palkita tukijansa työntekijän aseman heikentämisellä. Nyt korotamme ääntämme, kun vielä voimme, PAMin puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen (sd.) perustelee toimia.

PAM, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ja Rakennusliitto järjestävät yhteiset mielenilmaustapahtumat ympäri Savoa ja Pohjois-Karjalaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)