Verkkouutiset

Nainen syö perunalastuja. Kuvituskuva. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Ostitko näitä perunalastuja? Palauta heti kauppaan

Tuote saattaa aiheuttaa allergisen reaktion.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

SOK vetää pois markkinoilta tuotteen Rainbow perunasnacks 200 g. S-ryhmä kertoo asiasta tiedotteessa.

Tuotteen valmistajan omavalvonnassa on havaittu kyseisessä erässä sulfiittia, jota ei ole mainittu pakkausmerkinnöissä. Lainsäädännön mukaan sulfiitti pitää ilmoittaa pakkausmerkinnöissä allergeenina, jos sen pitoisuus on yli 10 milligrammaa kilogrammassa.

Tuote saattaa aiheuttaa allergisen reaktion henkilölle, joka on yliherkkä sulfiitille. Muille henkilöille tuote on turvallinen käyttää.

Takaisinvedettävän tuotteen EAN-koodi on 6415712001377 ja tuotteen pakkauskoko 200 grammaa. Tuotteen valmistaja on Fodelia Retail Oy / Real Snacks Oy. Takaisinveto koskee vain tuotteita, joiden parasta ennen -päiväys on 19.1.2025.

Tuotteita on myyty S-ryhmän Prisma-, S-market-, Sale- ja Alepa-myymälöissä. Virheellisen tuotteen tyhjä pakkaus pyydetään palauttamaan ostopaikkaan. S-ryhmän tiedotteen mukaan ostos hyvitetään.

Kuva poisvedettävästä tuotteesta. S-RYHMÄ
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)