Verkkouutiset

Lähimaksamista pankkikortilla kaupassa Helsingissä 14. elokuuta 2019. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Nordea uudistaa kaikki maksukorttinsa

Vanhat kortit vaihtuvat uusiin vähitellen seuraavien vuosien aikana.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pankkikonserni Nordea kertoo uudistavansa kaikki maksukorttinsa syyskuun alusta alkaen.

Jatkossa maksukortit valmistetaan pankin tiedotteen mukaan 84-prosenttisesti kasviperäisestä materiaalista ja ne saavat päivittyneen ulkoasun. Uudistus koskee pohjoismaisesti yli seitsemän miljoonaa Nordean korttia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Kortin loput 16 prosenttia sisältää välttämättömiä osia, kuten antennin, metallisirun ja ohuen laminaattikalvon, joita ei voi korvata muilla materiaaleilla.

– Korteissa käytettävä materiaali on kestävää ja sillä on pienemmät hiilipäästöt kuin perinteisellä PVC-muovilla. Lisäksi korttien toimitusketjua on kevennetty niiden hiilijalanjäljen supistamiseksi. Uudistettu pystymallinen kortti taas sopii hyvin markkinatrendiin, jossa magneettiraidan lukeminen on käytännössä loppunut kokonaan ja kuluttajat suosivat siru- ja lähimaksamista, kertoo Nordean korteista vastaava johtaja Suomessa Olli Penttinen.

Uusi kortti lähetetään asiakkaalle automaattisesti nykyisen kortin vanhentumisen yhteydessä tai silloin, kun hän tarvitsee korvaavan kortin kadonneen tai rikkoutuneen tilalle. Vanhat kortit vaihtuvat uusiin vähitellen seuraavien vuosien aikana.

Kortin varsinaiseen toimintaan ei tule muutoksia.

– Selkeytimme korttien ilmettä siirtämällä kaikki kortinhaltijaa koskevat tiedot kortin kääntöpuolelle. Turvallisuutta on myös paranneltu, sillä kaikki asiakkaan tiedot löytyvät jatkossa vain kortin takaosasta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)