Verkkouutiset

Poliisiauto Espoossa. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA

Nainen pakotettiin autoon – poliisi kuuli takaosasta avunhuutoja

Poliisi otti kolme kiinni epäiltynä muun muassa törkeästä vapaudenriistosta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Poliisi sai hätäkeskuksen kautta tehtävän Espooseen aamuyöllä 1. lokakuuta. Ilmoituksen mukaan kolme henkilöä pakottaa naista autoon ja nainen huutaa apua.

Poliisi kertoo tiedotteessa menneensä paikalle ja etsineensä lähialueelta kuvailtua ajoneuvoa. Partio löysi ajoneuvon pysähtyneenä ja sen sisällä oli ihmisiä. Kun poliisi lähestyi autoa, alkoi sen takaosasta kuulua avunhuutoja. Auton ovet olivat lukittuna eikä autokunta niitä suostunut avaamaan, mutta koska etuoven ikkuna oli raollaan, poliisi sai auton ovet avattua.

Ajoneuvon sisällä oli edessä kaksi miestä ja takana yksi nainen, joka peitteli esineiden alle piilotettua toista naista.

Apua huutanut nainen oli sidottu käsistään turvavyöllä, jonka poliisi leikkasi irti. Hänet siirrettiin jatkohoidon piiriin. Poliisin mukaan uhri oli hätääntynyt, mutta hänellä ei ilmennyt hengenvaarallisia vammoja.

Poliisi otti kolme epäiltyä kiinni. Heitä epäillään muun muassa törkeästä vapaudenriistosta ja törkeästä pahoinpitelystä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)